Listor

Årets Grand Danois
Årets Grand Danois blir den hund som fått mest poäng på officiella utställningar under året. Svenska Grand Danois klubben uppmärksammar den hund som samlat mest poäng under året, genom att belöna den som Årets Grand Danois. Detta har man gjort sedan 1976. Här har vi sammanställt vinnarna för varje år.

Svensk Vinnare
Svensk Vinnar-utställning anordnas varje år av Svenska Kennel Klubben. De hundar som blir BIR & BIM erövrar titeln Svensk Vinnare för det året. Här har vi påbörjat en sammanställning av listan.

Nordisk Vinnare
Nordisk Vinnar-utställning anordnas varje år i något av de nordiska länderna. De hundar som blir BIR & BIM erövrar titeln Nordisk Vinnare för det året. Här har vi påbörjat en sammanställning av listan.

Finsk Vinnare
Finsk Vinnar-utställning anordnas varje år i Finland. De hundar som blir BIR & BIM erövrar titeln Finsk Vinnare för det året. Här har vi påbörjat en sammanställning av listan.

Norsk Vinnare
Norsk Vinnar-utställning anordnas varje år i Norge. De hundar som blir BIR & BIM erövrar titeln Norsk Vinnare för det året. Här har vi påbörjat en sammanställning av listan.

Köpenhamns Vinnare

Känner Du till någon hund som inte är med på listan?
Kontakta oss gärna på: info@gd-databas.com